Kerst Mini Shoot 2022

Het einde van 2022 is weer in zicht. Gaan we dit jaar kerstkaarten versturen? Een echte kaart of digitaal dit keer? Natuurlijk willen jullie dat doen! Hoe tof is het om een kaart te versturen met een persoonlijke foto erop!

Wees welkom, na afspraak, in de fotostudio van Daniël Vos Fotografie voor de Kerst Mini Shoot 2022. We hebben in de studio weer een leuke setting opgebouwd voor jullie. Met maximaal 6 personen passen jullie erin. We gaan diverse foto’s maken die jullie allemaal digitaal krijgen. De leukste foto’s worden voor jullie bewerkt, zodat deze kant en klaar zijn om te gebruiken. Zo kan je ze meteen digitaal versturen, maar natuurlijk zijn ze ook zeer geschikt om als kerstkaart te laten afdrukken. Dit mogen jullie zelf doen. Ook ik kan dit voor jullie verzorgen.

De kosten zijn € 65,- voor een shoot van 20 minuten. Het is mogelijk om verschillende samenstellingen te maken (bijvoorbeeld het hele gezin, alleen de kids, of  de kleinkinderen met opa en oma). Ook kledingwissel tussendoor is mogelijk. Na een paar dagen krijgen jullie de foto’s digitaal toegezonden.

De kerstminishoots kunnen elke dag van de week worden ingepland, reserveer wel tijdig je plekje, want vol = vol
Kledingadvies: Winerkleding of foute kersttrui maakt de setting natuurlijk helemaal af!

Hoe zullen de ontvangers reageren?

Kerstminishoot Broek op Langedijk
Kerstminishoot 2022
Kerstkaart fotoshoot

Neem contact op om jullie kerstminishoot in te plannen