Willen jullie een interactie hebben tussen jullie gasten? En daarnaast ook nog eens een blijvende herinnering hebben? Kies dan voor de photobooth van Daniël Vos Fotografie!

Wat is een photobooth?

Een photobooth is een apparaat waar je alleen of met een groepje voor gaat staan. Je drukt op “start” en na een paar seconden wordt de eerste foto gemaakt. Hierna heb je kort de tijd om van pose te wisselen. Totaal worden er 3 foto’s gemaakt en kan je deze meteen laten printen op een fotostripje. Voor iedereen een eigen stripje! Wil je nog een keer? Geen enkel probleem! Je mag zo vaak op de foto gaan als dat je wilt, en net zoveel printen als nodig is.

Om de foto’s nog leuker te maken hebben we diverse luxe props mee. Denk hierbij aan hoedjes, pruiken, brillen, snorren, mondjes enz.
Ook hebben we een achtergrond mee en worden de stripjes speciaal voor jullie ontworpen, zodat het echt bij jullie feest past.

gebruik photobooth
opstelling photobooth
photobooth met bedrijfslogo

Waarom een photobooth geschikt is voor jullie feest?

Een photobooth kan een leuke en interactieve toevoeging zijn aan jullie feest, ongeacht de gelegenheid. Hier zijn enkele voordelen van het hebben van een photobooth op het feest:

 1. Entertainment: Gasten kunnen plezier hebben en zich vermaken terwijl ze grappige en creatieve foto’s maken. Het is een geweldige manier om een leuke sfeer te creëren en gasten met elkaar in contact te brengen.

 2. Herinneringen: Fotostrips of direct geprinte foto’s dienen als tastbare herinneringen aan het evenement. Gasten kunnen ze mee naar huis nemen als aandenken aan een leuke tijd.

 3. Sociale interactie: Een photobooth zorgt ervoor dat mensen samenkomen en samen plezier hebben. Het kan een ijsbreker zijn voor gasten die elkaar misschien niet goed kennen, en het stimuleert sociale interactie.

 4. Professionele uitstraling: Het toevoegen van een photobooth kan je feest een professionele en georganiseerde uitstraling geven. Gasten zullen het waarderen dat er aandacht is besteed aan leuke en interactieve elementen.

Kortom, een photobooth kan een waardevolle aanvulling zijn op je feest, en het kan bijdragen aan een positieve en gedenkwaardige ervaring voor jou en je gasten.

Tarieven:

4 uur

495
 • Ontwerp fotostrips
 • Onbeperkt printen
 • Props en achtergrond
 • Host aanwezig

5 uur

595
 • Ontwerp fotostrips
 • Onbeperkt printen
 • Props en achtergrond
 • Host aanwezig

6 uur

695
 • Ontwerp fotostrips
 • Onbeperkt printen
 • Props en achtergrond
 • Host aanwezig

Prijzen zijn inclusief BTW en inclusief 50km reizen (retour), vanaf Mayersloot 38 in Broek op Langedijk gerekend. Daarna + € 0.78 per km extra. Alle reiskosten zijn inbegrepen bij boeking icm een trouwreportage binnen Noord-Holland.

De photobooth is zowel los te huur voor elk feest of activiteit, maar ook in combinatie met een fotografie opdracht.

Wat anderen ervaren:

Petra de Groot
Via Google
Lees verder
Een photobooth op een feestje, geboekt via Daniël Vos, geeft garantie voor hilarische foto's waar je nog lang met plezier naar kijkt! Daniël regelt dat er een toepasselijke fotostrip als basis wordt gemaakt. Verder is er een host aanwezig die alles rondom de photobooth regelt. Als organisator van een eigen feest, of als gast op een ander feest, heb je er verder geen omkijken naar! Voor attributen, om de foto nog leuker te maken, wordt ook gezorgd. De fotostrips zijn niet alleen leuk als herinnering, tijdens het maken van de foto's beleef je ook al veel lol! Het is echt een aanrader om via Daniël Vos een photobooth te boeken. Naast de goede kwaliteit is hij ook uiterst vriendelijk en servicegericht!
Angela Bosboom
Via Google
Lees verder
Wij hadden de photobooth gehuurd voor onze bruiloft. Dit was echt hit zodra er bekend was gemaakt dat de photobooth open was heeft er de hele avond een rij gestaan. We hebben hier ook zulke leuke foto's en herinneringen aan over gehouden. Daniël is hier bij gebleven en ervoor gezorgd dat alles aanwezig was. Echt een topper is Daniël wij kunnen niks anders zeggen. De photobooth is een echte aanrader.

Wij werken o.a. graag samen met:

Trouwreportages
(Trouw)-album
Portret kinderen zwart-wit duinen
Fotoshoot