Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Een spannende tijd is aangebroken, er moet veel geregeld worden voor de grote dag. Nu zijn jullie opzoek naar een fotograaf en zijn jullie op mijn pagina terecht gekomen, super leuk en natuurlijk van harte welkom!

Mijn specialiteit is het maken van ontspannen trouwreportages. Veelal krijg ik achteraf te horen “We hebben helemaal niet gemerkt dat je aanwezig was, totdat we de foto’s zagen”. Dit vertaald precies hoe ik te werk ga. Ik regiseer niet jullie dag, ik registreer deze alleen. Natuurlijk geef ik aanwijzingen, heb ik diverse tips en leuke attributen mee, maar het belangrijkste is dat het jullie dag is, en jullie over 10 jaar nog steeds kunnen zeggen, ‘kijk dat waren wij’.

Mijn werkwijze

Uiteraard komen we niet onder geposeerde foto’s uit. We moeten tenslotte met een basis beginnen. Dit zijn altijd de moeilijkste foto’s, je bent er immers bewust van dat deze foto gemaakt wordt. We zijn niet allemaal in het dagelijkse leven model en poseren voor een camera is dan best lastig. Toch moeten we met deze basis beginnen, om vanuit hier verder te kunnen werken. Ik laat jullie vooral samen praten, elkaar vastpakken, grapjes maken… Op deze manier ben je niet meer met mij bezig, maar met elkaar. Stukjes lopen… ik ren wel om jullie heen. Hierdoor ontstaat die ontspannen sfeer, de echte lach op jullie gezicht en de verliefde blikken in jullie ogen. Precies zoals jullie zijn, en het verhaal van de dag verteld.

Zo ga ik ook om met jullie gasten. Ik probeer deel uit te maken van jullie gezelschap. Vaak krijg ik de vraag of ik familie of een vriend ben van het bruidspaar. Hoe tof is dat?! Lekker ontspannen deel nemen aan het geheel, dat is mijn doel. Natuurlijk maken we zo de leukste foto’s van alle momenten en ook van jullie gasten.

Mogelijkheden

Ik heb voor jullie diverse mogelijkheden. Met of zonder trouwalbum, alleen overdag of ook de avond erbij? Het kan allemaal! Hebben jullie ook al gezien dat ik een Photobooth heb?

Voor het gemak heb ik diverse pakketten samengesteld. Tijdens onze kennismaking gaan we kijken welk pakket het beste bij jullie wensen past.

Nieuw in 2024 is dat ik ook voor jullie het geluid kan opnemen tijdens de ceremonie. Zo neem ik met professioneel apparatuur de speech op van jullie trouwambtenaar en mochten jullie zelf de geloften naar elkaar uitspreken, dan nemen we dit natuurlijk ook op. Bij het pakket “Compleet” bied ik dit standaard aan, bij de andere pakketten is dit een extra optie.

Zijn jullie enthousiast geworden? Dan maak ik graag een vrijblijvende afspraak met jullie. Tijdens dit gesprek kunnen jullie rustig mijn portfolio inzien en alle wensen bespreken. Tot jullie een beslissing hebben genomen staat jullie datum als optie in mijn agenda. Ik kom graag bij jullie langs, wel zo makkelijk!

Bruid Texel steiger Vlieland

Wat andere bruidsparen ervaren:

Angela en Mathieu
Angela en Mathieu
Via WhatsApp, 6 juli 2023
Lees verder
"Als eerste willen wij je graag zeggen dat we een top dag met jou hebben gehad. We zijn jou super dankbaar voor alles wat je gedaan hebt en nog veel meer. We hebben ons geen betere fotograaf kunnen wensen, je hoorde er echt bij. We kregen ook echt van iedereen complimenten dat je echt een toffe fotograaf bent en de photobooth was echt een Hot item in de avond. Heel erg bedankt voor de snelle preview van de foto's we vinden ze nu al echt super"
Manon en Gijs
Manon en Gijs
Via Google, december 2022
Lees verder
Wat een top fotograaf. Daniel was onze fotograaf op onze bruiloft. Op dat moment was ik ook 21 weken zwanger wat de dag extra speciaal maakte. Daniel wist hier onwijs goed op in te spelen en zorgde ervoor dat we hele mooie foto's hebben gekregen. Hij weet je goed op je gemak te brengen en denkt goed mee met ideeën en is niet beroerd om hiervoor zelf ook in moeilijke bochten te wringen. Ik zou Daniel bij iedereen aanraden.
Bruidspaar op bank
drone foto Petten met bruidspaar
Bruidspaar politie

Tarieven:

Losse uren

249,-
 • Kennismakingsgesprek
 • Onbeperkt aantal foto's
 • Alle foto's digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie
 • Grote selectie digitaal ontwikkeld
 • Alle foto's komen op een USB-Stick
 • Alle copyrights in jullie handen
 • Diverse bestelmogelijkheden achteraf
 • Geen reiskosten binnen Noord-Holland
 • Accordeonboekje met 6 fotoafdrukken in 10x10cm

8 uur pakket

1495,-
 • 8 uur aanwezig
 • Kennismakingsgesprek en diverse contactmomenten naar aanloop van jullie bruiloft
 • Onbeperkt aantal foto's
 • Alle foto's digitaal aangeleverd in de hoogste resolutie
 • Grote selectie digitaal ontwikkeld
 • Alle foto's komen op een USB-stick
 • Alle copyrights in jullie handen
 • Diverse bestelmogelijkheden achteraf
 • Geen reiskosten binnen Noord-Holland
 • Verrassings-minialbum 15x15cm, 8 spreads
 • Indien mogelijk inzet Drone

Extra bij te boeken:

Jullie krijgen alle foto’s digitaal, en een mooi verrassings- minialbum van 15x15cm met 8 spreads bij boeking vanaf 8 uur. Om jullie dag echt terug te kunnen beleven raad ik jullie een mooi trouwalbum aan. De albums die ik lever worden met de hand in Griekenland voor jullie gemaakt. Jullie kunnen helemaal zelf bepalen hoe dit album eruit komt te zien.

€ 695,- voor een 30x30cm album met 20 spreads. Inclusief alle luxe, beschikbare opties.
€ 100,- kost een luxe beschermdoos exra, hierin kan je je album extra veilig bewaren.

Jullie ambtenaar heeft een hele mooie speech voor jullie geschreven, maar je zit zo vol met emoties dat je vaak de volgende dag al niet meer weet wat er allemaal gezegd is. Misschien gaan jullie wel de geloftes zelf naar elkaar uitspreken. Hoe tof is dit om later nog eens een keer terug te kunnen luisteren!

Ik kan dit voor jullie opnemen met professionele microfoons. Ik hang er 1 bij jullie ambtenaar om en ik kan er 1 bij jullie plaatsen. Zo wordt alles netjes opgenomen. Dit is ook super leuk om te gebruiken voor een slideshow van al jullie foto’s!

€ 150,- voor de gehele ceremonie

ps. in het pakket “compleet” is deze optie inclusief!

Een super leuke aanvulling voor tijdens jullie feest is onze photobooth! Jullie gasten kunnen zo vaak op de foto gaan als ze willen, en deze foto’s printen we natuurlijk meteen uit! Zoveel als nodig is, wij houden namelijk van printen.

€ 395,- voor 3 uur, vaak is dit lang genoeg voor een trouwfeest.

ps. bij het pakket “compleet” zit onze photobooth al inbegrepen.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief BTW. Tarieven geldig vanaf 01-01-2024. Wijzigingen voorbehouden.
Ik werk uitsluitend met aanééngesloten uren.

Photobooth
Filmreportage
Trouwalbum