Trouwen in Broek op Langedijk

Trouwen in Broek op Langedijk

een betoverende huwelijkservaring.

Trouwen-in-Broek op Langedijk

Broek op Langedijk, een schilderachtig dorp gelegen in de prachtige regio Noord-Holland, biedt een betoverende mix van natuurlijke schoonheid, historische charme en lokale gastvrijheid. Dit idyllische dorp, omringd door waterwegen en groene velden. Dit is waarom trouwen in Broek op Langedijk zo uniek maakt.

Trouwlocaties

Hoewel je in Broek op Langedijk mag trouwen op elke locatie die je maar wilt, denk aan je eigen mooie tuin, in de bollenschuur, op het land of op het water, zijn er natuurlijk ook een aantal hele mooie en bijzondere trouwlocaties die het overwegen waard zijn.

  • Museum BroekerVeiling. De oudste doorvaarveiling te wereld. Tussen 1887 en 1976 was op deze locatie een drukte van belang, elke dag kwamen de tuinders met hun Langedijker schuiten vol groenten, voornamelijk kool, om hun producten te verkopen. Ze voeren onder de veilingklok door. Onder deze klok, op een schuit, kunnen jullie trouwen. Hoe uniek is dat! Zeg je trouwen in Broek op Langedijk, dan zeg je eigenlijk trouwen in Museum BroekerVeiling. Zie hun website voor meer informatie.
  • Restaurant De Burg. De Geschiedenis van De Burg gaat terug naar 1830. Toen nog een eenvoudige dorpsherberg. Inmiddels in De Burg niet meer weg te denken uit het dorp. Door de verschillende zalen, waaronder de prachtige Koepelzaal, kan je hier je bruiloft vieren op 1 locatie, maar toch met verschillende indrukken. Je kan op deze locatie zowel trouwen, dineren als jullie feest vieren. Hoe fijn is dat! Meer informatie op hun website.
  • Het Regthuis. Dit Rijksmonument uit 1808 is misschien wel de meest sfeervolle trouwlocatie van Broek op Langedijk. Het is er klein en knus en daardoor alleen maar geschikt voor een klein gezelschap. Na afloop sta je met je gasten op de trappen voor het Regthuis voor de groepsfoto. Hoe romantisch is dat! Op de website van het Regthuis vind je meer informatie.
  • Natuurlijk kunnen jullie ook gewoon trouwen in het Gemeentehuis “De Binding”. Een kleine, sfeervolle, zaal waar jullie met een klein gezelschap JA tegen elkaar kunnen zeggen.

Ambtenaren

In Broek op Langedijk hebben we ook een aantal hele leuke trouwambtenaren. Via de website van Gemeente Dijk en Waard stellen ze zich aan jullie voor. Natuurlijk kan ik hier ook tips voor geven, welke ambtenaar zou het beste bij jullie passen. Op de website van de Gemeente Dijk en Waard kan je alle trouwambtenaren vinden.

Fotolocaties

Gaan jullie trouwen in Broek op Langedijk, dan wil je natuurlijk ook een mooie fotoshoot in de omgeving laten maken. Hiervoor kunnen we in het dorp terecht, maar ook in de omgeving van Langedijk hebben we hele toffe locaties. We zijn zo bij de duinen, het bos en het strand. We hebben genoeg water als achtergrond, wat dachten jullie van een fotoshoot in een bootje door het Duizend eilanden gebied? Of wat dachten jullie van Museum BroekerVeiling? Ook een prima alternatief bij regen.

Fotograaf

Omdat ik als Langedijker fotograaf hier graag te gast ben op deze locaties, weet ik alle ins en outs. Jullie hoeven je dus nergens zorgen over te maken. Ik weet elk hoekje te vinden voor de mooiste foto’s. Mochten jullie dus gaan trouwen in Broek op Langedijk neem dan snel contact met mij op. Dan bespreken we al jullie wensen en vertel ik alle mogelijkheden.

Bekijk ook

Trouwen in een bakfiets

Huwelijk Klazina en Jermo

21 april 2023 was Den Helder the place to be voor een hele romantische bruiloft van Klazina en Jermo. De dag begon bij de kapster

Trouwen-in-Broek op Langedijk

Trouwen in Broek op Langedijk

Trouwen in Broek op Langedijk een betoverende huwelijkservaring. Broek op Langedijk, een schilderachtig dorp gelegen in de prachtige regio Noord-Holland, biedt een betoverende mix van