Huwelijk Wendy en Stein

Huwelijk Wendy en Stein

Trouwen in je eigen huis

Er zijn bruidsparen die regelen van alles, je hebt ook bruidsparen die regelen gewoon een eigen tulpenveld voor de mooiste foto’s. Dit is de bijzondere dag van Wendy en Stein.

Nog niet super lang geleden heb ik dit te gekke bruidspaar ontmoet op de trouwbeurs van Den Helder. Een kennismaking was daarna snel ingepland en de juise klik hadden we tijdens dit gesprek. Super enthousiast, alles tot in de puntjes voorbereid, ik had er super veel zin in.

Op 24 april 2024 was het dan zover. Niet eens zo heel vroeg melde ik mij bij Wendy. Ze was in haar ouderlijk huis zich aan het voorbereiden. Niet veel later kwam ook Stein deze kant op, hij kon bij het huis hiernaast zijn pak aantrekken. Dat is het voordeel van het boerenleven, de familie woont vaak dicht bij elkaar. Zo kon ik dus makkelijk tussen beide lopen om de foto’s te maken.

Rond 11 uur was de ontmoeting, ze mochten elkaar eindelijk zien in hun trouwkleding. Gelukkig was het droog, en konden we ook meteen de familiefoto’s maken bij de voordeur.

Tijd voor de eerste fotoshoot. Wendy en Stein hadden op het land van haar vader super mooie tulpen laten zetten. Ze zagen het al helemaal zitten. Rond de molen van Hensbroek, midden tussen de eigen gekweekte tulpen. 

Het land was nat en vooral blubberig. Gelukkig hadden we laarzen mee. En net toen we tussen de tulpen stonden begon het heel hard te regenen. Het heeft evengoed super toffe beelden opgeleverd gelukkig! Maar we konden natuurlijk niet zo blijven staan, en zijn we dus zo snel we konden terug gegaan naar de auto’s. Wellicht dat we later op de dag nog terug konden gaan. Snel naar huis waar moeder een heerlijke lunch had voorbereid.

Het 2e deel van de fotoshoot zouden we buiten in het bos van Callantsoog doen. Echter bleven er maar buien komen en hebben we op het laatste moment, onderweg, met elkaar gebeld en zijn we afgeslagen naar Vlinderado in Waarland. Hier konden we gelukkig terecht, het was er niet super druk. Zo hebben we toch in een groene omgeving foto’s gemaakt, en stonden we lekker warm en droog binnen.

Na de fotoshoot zijn we naar het bruidspaar thuis gegaan in Callantsoog. Op de boerderij zouden we in de tuin de ceremonie doen, maar gelukkig konden we ook binnen trouwen. Dat is het voordeel van een groot huis! 

Na de ceremonie was het tijd voor de taart, niet zomaar een bruidstaart, maar 1 met een kleurtje erin. Het was goed blauw gekleurd!

Na een korte receptie was de kok klaar voor de BBQ en liep het langzaam over in het grote feest. Ik mocht er weer staan met de photobooth, en zo hadden we een complete super mooie dag mogen beleven.

Bekijk ook

Huwelijk Sanne en Erwin

Sanne en Erwin heb ik leren kennen op de trouwbeurs in Hoorn, daar bleken we allebei te werken op het circuit, elkaar wellicht een keer

Huwelijk Wendy en Stein

Huwelijk Wendy en Stein Trouwen in je eigen huis Er zijn bruidsparen die regelen van alles, je hebt ook bruidsparen die regelen gewoon een eigen