Huwelijk Sanne en Erwin

Sanne en Erwin heb ik leren kennen op de trouwbeurs in Hoorn, daar bleken we allebei te werken op het circuit, elkaar wellicht een keer gezien, maar niet bewust kennis gemaakt. De klik was er gelukkig meteen en besloten ze dat ik hun fotograaf was op de grote dag.

Toevallig stonden we afgelopen september bij elkaar op post bij de DutchGP, ik om de lampen te bedienen en Erwin op de platte wagen om eventuele wrakken weg te halen. Hoe toevallig!

Op donderdag 23 november 2023 was het dan eindelijk zover. Hun grote dag was aangebroken. Ik begon in alle vroegte bij Sanne, ze was bij haar ouders in Heiloo. Visagiste Tessa was er ook net en zo konden we gelijk beginnen met de eerste foto’s. Natuurlijk ben ik Erwin ook niet vergeten. Hij was in Alkmaar bij zijn ouders zich aan het voorbereiden. Nadat hij zijn pak had aangetrokken ben ik weer naar Heiloo gereden om de jurk van Sanne te fotograferen. Niet veel later kwam Erwin zijn Sanne ophalen om samen het avontuur van vandaag te beleven.

Ondanks dat de voorspellingen slecht waren met het weer, hebben we gewoon ons wensen pakket kunnen uitwerken. Geen last van regen gelukkig! En zo konden we bij de molen van de opa van Erwin de eerste foto’s maken. Daarna zijn we het bos van Heiloo onveilig gaan maken om vervolgens de laatste foto’s te maken bij het oude schooltje van Sanne.

Het was tijd om de familie op te halen bij Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Zij stonden daar te wachten om opgehaald te worden met een Hummer Limousine. Een “kleine” verrassing. Hiermee gingen ze naar het stadhuis van Alkmaar, alwaar de eerste ceremonie van de dag zou plaatsvinden. Hierna vertrokken we naar Heiloo, naar Heiligdom Onze Lieve Vrouw Ter Nood, alwaar de kerkelijke inzegening was. Wat blijft dit toch een mooie en indrukwekkende locatie.

Terug naar Hotel Zuiderduin voor het diner en natuurlijk voor het feest. Het bruidspaar had ook gebruik gemaakt van mijn photobooth, dus we bleven tot de laatste uurtjes er gezellig bij! 

Bekijk ook

Huwelijk Angela en Mathieu

Trouwen op de dag dat er een NL-Alert wordt verzonden… het overkwam Angela en Mathieu. Of ze er van baalden? In tegendeel! Ze bleven genieten