Huwelijk Brenda en Peter

5 januari 2024, de grote dag voor Brenda en Peter. Voor mij de eerste bruiloft alweer van het seizoen, en wat voor één! Kort samen gevat? Een super lief en warm gezin, een mooi feest, een lach en een traan, maar vooral heel veel liefde!

Voor mij was het allemaal lekker op het dorp vandaag, in theorie zou ik naar het bruidspaar kunnen lopen, het is dat ik dan niet alles mee kan nemen, dus ik moest wel met de auto naar ze toe. We begonnen in alle vroegte alwaar het bruidspaar beide lekker thuis waren, nog lekker met het ontbijt bezig en alles rustig aan. Ook visagiste Tessa was inmiddels gearriveerd, en dus konden we beginnen met de voorbereidingen. Omdat iedereen lekker in en om het huis bezig waren, kon ik rustig diverse momenten vastleggen, ook wel eens luxe! Nadat iedereen zijn mooiste kleding aan had en de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst hadden gezien in hun trouwkleding zijn we naar Vlindorado in Waarland gereden voor de trouwreportage. Vanwege het weer waren we opzoek naar een geschikte binnenlocatie, en ondanks dat ze niet open waren wilde ze dit graag voor ons doen, super lief! En voor ons geluk, we waren de enige, dus alles rustig en geen storende mensen om het bruidspaar heen.

Na de reportage zijn we terug naar huis gegaan, hier konden we wat groepsfoto’s maken. Daarna was het tijd om naar De Burg te gaan, hier zou de rest van de dag plaatsvinden. De ceremonie, het heerlijke eten en een klein feestje met de photobooth erbij. 

De ceremonie was super persoonlijk gemaakt, een vriendin van de bruid was de BABS, normaal in een andere gemeente, maar speciaal voor vandaag ook in de gemeente Dijk en Waard aangesteld. De livemuziek was er van Paula Leek. Er waren geen ringen dit keer, het bruidspaar had gekozen voor speciale armbanden, hoe origineel! Ze werden ook nog eens gebracht door uilen. Allemaal kleine dingen die alles bij elkaar één groot romantisch geheel werd.

We gingen niet tot de late uurtjes door, het was ook precies goed zo. 

Het was fijn om met zo’n tof stel het seizoen te beginnen! Brenda en Peter, dank jullie wel, en heel veel liefde voor in de toekomst!

Bekijk ook

Trouwen in een bakfiets

Huwelijk Klazina en Jermo

21 april 2023 was Den Helder the place to be voor een hele romantische bruiloft van Klazina en Jermo. De dag begon bij de kapster