Huwelijk Klazina en Jermo

21 april 2023 was Den Helder the place to be voor een hele romantische bruiloft van Klazina en Jermo.

De dag begon bij de kapster waar Klazina op dat moment al bezig was. Haar haar werd extra mooi gemaakt, en natuurlijk mocht de visagiste ook lekker haar gang gaan. Ondertussen waren Jermo en hun zoontje zich aan het aankleden bij zijn ouders thuis. Nadat ik hier ook mooie sfeerbeelden heb kunnen maken was het tijd om weer terug te gaan naar de bruid. Zij was inmiddels thuis in Den Helder, hier ging ze haar jurk aantrekken en was de ontmoeting met haar 2 mannen, die niet heel lang op zich lieten wachten.

De foto’s hebben we ook gemaakt in Den Helder, het bruidspaar had een paar wensen en deze konden we gelukkig allemaal afgaan. Het belangrijkste was om een aantal foto’s te maken met een bakfiets, welke ze konden lenen van iemand. Verder zijn we bij Fort Kijkduin geweest om buiten foto’s te maken, langs de vuurtoren en natuurlijk op het strand. Het was een super relaxte fotoshoot, met een vleugje humor, en vooral hoe het bruidspaar zelf was.

Na de fotoshoot is het bruidspaar per fiets naar de trouwlocatie gereden. Onderweg kon ik nog een paar foto’s maken, om ze vervolgens op te wachten bij Restaurant Stoom in Den Helder. Hier stonden familie en vrienden hun op te wachten. De ceremonie was echt super leuk! Speciaal voor het bruidspaar heb ik het geluid van de speech opgenomen, zodat ze dit later ook weer konden terug luisteren.

Na de ceremonie was het tijd voor een heerlijke taart, gemaakt door Micha’s en Diana’s en daarna de gebruikelijke groepsfoto’s.

Het bruidspaar ging met een klein groepje lekker dineren, en ik had tijd om de photobooth op te bouwen. Het feest begon natuurlijk met de openingsdans, daarna zijn we tot de late uurtjes doorgegaan. De photobooth werd lekker gebruikt en tussendoor kon ik nog wat sfeerbeelden schieten van het feest. De tijd vloog om vandaag, het was wederom een super tof bruidspaar, en met elkaar hebben we een fantastische dag beleefd!

Trouwen in een bakfiets
trouwreportage met humor
Trouwreportage Fort Kijkduin Den Helder
De kus
taart Micha's en Diana's

Bekijk ook

kusje in de volkswagenbus

Huwelijk Loraine en Dimitri

Dat Loraine en Dimitri van reizen hielden, daar was geen twijfel over mogelijk. Alle details van de dag waren in dit thema bedacht. Een standaard