Huwelijk Jessica en Bryan

Romantisch trouwen in Den Helder

Trouwen-in-Den-Helder

Jessica en Bryan heb ik mogen ontmoeten op de trouwbeurs bij Fort Westoever in Den Helder, ze waren super enthousiast en dus was een afspraak voor een nadere kennismaking ook snel gemaakt.

Op 20 september 2024 was het dan eindelijk zover. De grote dag was aangebroken. De dagen voor de bruiloft begon het allemaal wat spannender te worden voor het bruidspaar, maar gelukkig kon ik ze steeds weer gerust stellen en beloofde ik dat het allemaal goed zou komen. En wat hebben we een toffe dag met elkaar mogen meemaken!

Ik begon de dag bij Jessica haar ouders. Samen met haar zussen was ze zich aan het voorbereiden voor wat ging komen vandaag. Ze was heerlijk ontspannen en dat is een goed teken. De vader van Jessica vond het allemaal maar wat spannend, en die arme man kreeg steeds weer een andere opdracht om maar even bezig te zijn. Uiteindelijk heeft hij de halve straat aangeveegd en schoongemaakt, daar zullen de buren maar wat blij mee zijn geweest haha.

Na een uurtje ben ik Bryan gaan opzoeken. Hij was bij zijn ouders samen met zijn broer en zus. Zoals een echte man beaamd had hij snel zijn pak aan en kon ik weer op tijd terug naar de bruid, zo kon ook zij haar jurk gaan aantrekken. De ontmoeting was traditioneel in de tuin.

Het was prachtig weer en dus konden we ons buiten wensen lijstje afvinken. Zo zijn we eerst foto’s gaan maken naast de TESO in Den Helder, een klein strandje met op de achtergrond het mooie eiland Texel. Verderop de dijk konden we met de auto op de foto, hier hadden we de vuurtoren van Den Helder op de achtergrond, maar aan de andere kant natuurlijk het water met de razende bol. Als laatste zijn we de duinen naast Fort Kijkduin ingegaan. Tot grote verassing waren precies de wilde paarden op de juiste plek, en zeker Jessica vond dat super leuk! Het was snel schieten, want de paarden vonden het maar raar om een bruidspaar zomaar tegen te komen.

Trouwceremonie en feest bij Fort Westoever

De trouwceremonie vond plaats bij Fort Westoever in Den Helder. De ceremonie was er één met een lach en een traan. Super mooi en romantisch, echt zoals het hoort te zijn. De trouwambtenaar was een oude bekende van het bruidspaar, dat maakt het toch altijd net even persoonlijker. Ook werd er gesproken door de vader van Bryan. Ook zijn broer en zus hadden nog een lief woordje over voor het bruidspaar. Na de ceremonie was het tijd voor een toost en natuurlijk een stuk bruidstaart. Voor het diner hebben we de groepsfoto’s gemaakt. Na het diner stond er een spetterend feest op het programma, een toffe band, een leuke DJ en natuurlijk ik met de photobooth maakte het helemaal compleet. Ook vandaag heb ik weer genoten van dit toffe bruidspaar.

Lieve Jessica en Bryan, dank jullie wel, het was een super dag! Heel veel liefs en moois voor in de toekomt.

Bruidspaar-Den-Helder
Trouwen-Fort-Kijkduin

Bekijk ook

Huwelijk Nienke en Niels

De weersvoorspellingen voor de grote dag van Nienke en Niels waren niet heel erg goed. Er zouden zware buien komen en veel wind, iets waar

Trouwen-in-Broek op Langedijk

Trouwen in Broek op Langedijk

Trouwen in Broek op Langedijk een betoverende huwelijkservaring. Broek op Langedijk, een schilderachtig dorp gelegen in de prachtige regio Noord-Holland, biedt een betoverende mix van