Huwelijk Nienke en Niels

De weersvoorspellingen voor de grote dag van Nienke en Niels waren niet heel erg goed. Er zouden zware buien komen en veel wind, iets waar we natuurlijk niet op zaten te wachten. Maar gelukkig zaten de weerapps er allemaal flink naast en hebben we een super mooie dag mogen beleven op 23 maart 2023. Een beetje wind, dat wel, maar verder droog, klein zonnetje en mooie wolken!

Ik begon de dag in Zwaag bij de bruid thuis, rustig aan begonnen met een kop koffie en gezellig kletsen. Inmiddels was Ireen de visagiste er ook, een gezellig samenzijn, want met Ireen heb ik vaker gewerkt. Na een aantal sfeerbeelden was het tijd om naar Niels te gaan. Niels was bij vrienden op een vakantiepark zich aan het voorbereiden. Een klein beetje zenuwachtig, maar het lukte toch om alle knopen van zijn blouse vast te krijgen. Snel weer terug naar de bruid. Ireen was bijna klaar met de visagie, en dus kon de jurk aangetrokken worden, wauw!

We konden Niels natuurlijk niet te lang laten wachten, en dus mocht hij aanbellen om zijn aanstaande vrouw op te halen. 

Hierna zijn we naar de fotolocaties gereden. De bekende plekken van Hoorn mochten natuurlijk niet ontbreken. De Hoofdtoren en de haven doen het altijd goed. We hadden geluk dat we met de auto voor de Hoofdtoren konden staan, wat de foto’s extra mooi en bijzonder maken. We hebben de sessie afgesloten met een bezoek bij Nienke haar werk. Hier kon ze ook even pauze houden, zodat ik door kon rijden naar de Noorderkerk, waar de rest van de dag zou plaatsvinden. Natuurlijk eerst de ceremonie, daarna gezellig borrelen en eten, om vervolgens te eindigen met een knallend feest, alwaar DJ peter voor de muziek zorgde en ik een hoop lol mocht beleven met de photobooth. 

En de voorspelde regen? Ja die kwam uiteindelijk, precies toen het feest begon. Maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben alles kunnen doen wat we wilden en nu zaten we toch lekker binnen te genieten.

Bekijk ook

Huwelijk Angela en Mathieu

Trouwen op de dag dat er een NL-Alert wordt verzonden… het overkwam Angela en Mathieu. Of ze er van baalden? In tegendeel! Ze bleven genieten

Dijk en Waard informatiemagazine 2024

Vol trots mogen we weer vertellen dat ik ook dit jaar de foto’s hebben mogen verzorgen voor het Dijk en Waard informatiemagazine. Dit magazine wordt