Verrassing bruiloft

Een surpise bruiloft

Al je naasten uitnodigen voor een groot feest, gewoon om het leven te vieren na heel veel tegenslag.

Maar wat de gasten niet wisten, is dat ze eigenlijk in de val waren gelokt, want nadat iedereen binnen was waren Rick en Jose plotseling “verdwenen”. Opeens stond daar iemand om iedereen welkom te heten, hoe bijzonder het wel niet was om vanavond met z’n allen bij elkaar te zijn en om vervolgens een mooi entree te laten maken door Rick. Daar stond hij opeens in een mooi pak, iedereen had de verrassing meteen door, ze gingen vanavond trouwen! Hoe tof! Kort na Rick kwam natuurlijk Jose ook aan in een hele mooie trouwjurk en kon de ceremonie beginnen. Met een lach en een traan hebben ze eindelijk echt JA! tegen elkaar mogen zeggen, heel liefdevol ook aan hun kinderen.

Na de ceremonie kwam meteen het feest goed op gang, ik zette de photobooth aan en kon tussendoor nog toffe sfeerbeelden maken van het feest. Dit ging tot in de late uurtjes door.

Omdat het voor alle gasten een verrassing was konden we niet eerder op de dag al foto’s maken in bruidskleding en dus gingen we aan paar dagen later alsnog een mooie trouwreportage maken. We hadden gekozen voor de duinen van Groet en omgeving. Het was erg mistig die ochtend, maar dat leverde ook weer hele speciale beelden op. Tussendoor kwam de zon nog even gluren, en zo werd de reportage heel divers en bijzonder. 

Bekijk ook

Huwelijk Wendy en Stein

Huwelijk Wendy en Stein Trouwen in je eigen huis Er zijn bruidsparen die regelen van alles, je hebt ook bruidsparen die regelen gewoon een eigen

Huwelijk Angela en Mathieu

Trouwen op de dag dat er een NL-Alert wordt verzonden… het overkwam Angela en Mathieu. Of ze er van baalden? In tegendeel! Ze bleven genieten