Huwelijk Angela en Mathieu

Trouwen op de dag dat er een NL-Alert wordt verzonden… het overkwam Angela en Mathieu. Of ze er van baalden? In tegendeel! Ze bleven genieten van begin tot eind, en wat troffen we het op het eind!!

Ik begon de dag bij het bruidspaar thuis, hier werd Angela al in de watten gelegd door de kapster en visagiste. Het regende al waaide al flink, niet veel later gingen alle alarmen af op de telefoons. Toch moest ik afscheid nemen van het bruidspaar, ik moest naar de bruidegom toe, hij was bij de Barbershop om daar zijn haar en baard te laten doen.

Hierna snel weer terug naar de bruid, alwaar zij haar jurk ging aantrekken. Niet veel later kwam Mathieu zijn bruid ook ophalen, even snel heen en weer rennen, want rustig bij de deur aanbellen en wachten was echt geen optie. 

De geplande fotoshoot in het Timorpark konden we niet door laten gaan, dus had het bruidspaar geregeld dat we bij Fort Kijkduin naar binnen konden. Na een rondje hier gedaan te hebben zijn we toch stiekem naar buiten gegaan, om ook nog wat foto’s te maken met de auto erbij. Het was even zoeken in Den Helder, maar toch konden we wat vinden zodat het bruidspaar droog kon staan.

Het was tijd om naar Fort Westoever te rijden. Hier zou de rest van de dag plaatsvinden, veilig in een bunker haha. De ceremonie was met veel gelach. Lekker losjes en veel humor. Helemaal passend bij het bruidspaar. Na de ceremonie was het taartmoment, en konden we zelfs buiten wat groepsfoto’s maken. De zon scheen nog niet, maar het was droog!

Tijdens het diner heb ik de photobooth neergezet, zodat deze klaar stond voor het feest. Na de openingsdans heb ik het bruidspaar mee naar buiten genomen voor nog een paar foto’s tijdens de zonsondergang. Dit hadden we vanmorgen niet mogen dromen, zo gaaf om dit alsnog te kunnen maken! Dat is ook een voordeel dat ik er tijdens het feest nog bij ben, zo ben je flexibel om toch nog wat mooie beelden te maken, zodra het weer kan.

Bruidspaar in cel Fort Kijkduin

Bekijk ook

Huwelijk Wendy en Stein

Huwelijk Wendy en Stein Trouwen in je eigen huis Er zijn bruidsparen die regelen van alles, je hebt ook bruidsparen die regelen gewoon een eigen

Huwelijk Nienke en Niels

De weersvoorspellingen voor de grote dag van Nienke en Niels waren niet heel erg goed. Er zouden zware buien komen en veel wind, iets waar