Huwelijk Loraine en Dimitri

Dat Loraine en Dimitri van reizen hielden, daar was geen twijfel over mogelijk. Alle details van de dag waren in dit thema bedacht. Een standaard cadeautafel? Nee, er werd een toffe kofferband van het vliegveld nagebouwd waarop alle cadeaus werden neergezet. Zomaar aan tafel gaan? Nee eerst door de securitycheck. aan alle details werd gedacht. 

De dag begon bij het bruidspaar thuis, alwaar de kapster Claudia Smits al druk in de weer was om de bruid nog mooier te maken. Niet veel later kwam ook visagiste Irene van der Meulen-Schipper binnen stappen, eerst even snel Dimitri voorzien van wat make-up, om daarna met Loraine aan de slag te gaan.

Niet veel later ben ik Dimitri achterna gaan reizen om wat sfeerbeelden te maken bij zijn aankleedmoment, het was een gezellige boel, met zijn belangrijkste mannen om hem heen. Natuurlijk was er speciaalbier in huis gehaald om alvast te proosten op deze bijzondere dag.

Terug naar de bruid, zij ging ook haar jurk aantrekken. Niet heel veel later kwam er een Volkswagen busje aanrijden met de bruidegom. Dimitri kwam zijn Loraine ophalen.

De fotoshoot hebben we gemaakt bij de Poldertuin. Alle tulpen stonden mooi in bloei, en hoewel het druk en zonnig was, hebben we hier leuke beelden kunnen maken. Hierna zijn we nog bij de duinen geweest, zodat de hond ook nog mee op de foto kon. Tijd om naar de ceremonielocatie te rijden. Het bruidspaar had ervoor gekozen om bij een tulpenveld te gaan trouwen. Hier was een mooie setting gemaakt. By Rose had nog een aantal mooie bloemstukken neergehangen, en verder deed de omgeving goed zijn werk. Kapster Claudia was ook de ambtenaar van vandaag, kon niet anders dan een mooie speech zijn.

De receptie, diner en feest waren bij Paviljoen 8. De avond sloot ik af met de photobooth. Ik kon het ook nu weer niet laten om tijdens het feest nog wat extra sfeerbeelden te schieten, altijd fijn om net een beetje extra te doen voor het bruidspaar. De avond vloog om. Toen het bruidspaar wegging van het feest hebben we nog 1 laatste foto gemaakt, alle gasten hadden sterretjes vast, en zo hebben de de avond super romantisch kunnen afsluiten.

Oh ja… DJ Tonny, de Bacardi was lekker 😉

Trouwreportage Poldertuin
trouwen tussen de tulpen
kusje in de volkswagenbus

Bekijk ook

Huwelijk Sanne en Erwin

Sanne en Erwin heb ik leren kennen op de trouwbeurs in Hoorn, daar bleken we allebei te werken op het circuit, elkaar wellicht een keer

Trouwbeurzen 2023/2024

Komende winter sta ik weer op de volgende trouwbeurzen: 5 november 2023, Fort Westoever in Den Heldervan 11.00 tot 16.00 uur, gratis entree 12 november